Per Langfeldt

+30 års erfaring med udvikling og ledelse fra international vind-industri


Min erfaring gør at jeg kan hjælpe jer med en bred vifte af kompetancer som alle vil bidrage positivt til jeres bundlinie


Projektledelse og etablering af projektledelses modeller som sikrer at jeres projekt bliver færdige til tiden og indenfor budget. Jeg benytter Stage Gate modellen med veldefinerede kvalitetsmål løbende gennem projektet


Kortlægning af processer. Ofte kan processer virke som en uoverskuelig labyring, men med kortlægning og ofte små ændringer bliver ruten logisk. Jeg lægger vægt på et push setup hvor alle overdragelser skubbes videre i processen hvorved spildtid undgås.


Tilpasning af organisation med fokus på samarbejde og flade strukturer. Lederen i centrum som driver alle opgaver bliver ofte en flaskehals. Jeg benytter en cirkulær organisationsmodel med få lag, og høj grad af selvstyre. 


Design med fokus på produktet uden at tænke produktionen ind fra start kan resulterer i en produktion der kan sammenlignes med en uendelig række one-offs. Er produktion tænkt ind fra start kan der hurtigt effektiviseres med serieproduktion fordele.


Lean handler grundlæggende om at undgå spild. Jeg sikrer balancen mellem reduktion af spild og kontrol. Jeg benytter mig af konstante små forbedringer som skaber her og nu resultater og overtid sikrer den rette balance.


Lyder ovenstående bekendt men svært at håndtere i en travl herdag så giv et ring.


Erfaring

JSB
LM Wind Power
Siemens Gamesa Renewable Energy
Envision
Dencam
EM Fiberglas
Enabl_logo

Min erfaring høster gennem årene kan opsummeres som:


Strukturet leder  og projektleder


Viden og erfaring fra både design og produktion


International erfaring fra flere forskellige kulturer og tæt samarbejde med primært Kinesiske og Amerikanske  kollegaer og samarbejdspartnere


Stærk forrretningsforståelse; business case, time to market, værdid skabelse


Samspil mellem R&D og produktion


Erfaren personale leder med fokus på motivation og hold ånd


Opbygning af teams fra bunden


Uformel ledelsesstil


Fokuserer på de individuelle styrker og kompetancer for at berige teamet


Aktiverer individets potentiale gennem delegering og vejledning


For indblik i de roller jeg har besat gennem årene er du velkommen til at tjekke min LinkedIn profil. Klik på LinkedIn logoet foroven.