Sparringspartner

Er mere af det samme ikke længere nok? Kræver væksten at der tænkes nye tanker?


Forandring er noget af det sværeste. I en travl hverdag er det let at fortsætte med det der har virket hidtil. At ændre arbejdsgange kræver tid - tid til at gøre sig klart hvad der stadig virker og hvad der trænger til at blive kigget efter i sømmene.


En virksomhed der vækster kommer til nogle naturlige skilleveje. Det kan være når medarbejder antallet er vokset så meget at du som ejerleder ikke længere selv kan håndtere alle. Eller salget går over all forventning så produktionen skal planlægges for at sikre den gode leveringstid. Eller det er tid til at etablere en teknisk afdeling.


Uanset hvad der er udfordingen har jeg 30 års erfaring fra både mindre virksomheder og globale spillere. En erfaring der er opnået gennem en bred alsidighed i mine roller.


Den erfaring kan komme dig til gode. Kontakt mig for en indledende snak om hvordan vi sammen får frigivet noget af din tid. Ofte skal der ikke så meget til når vi først er igang.

Advisory board

Et sæt erfarne øjne og ører, en analytisk tankegang og ærlig tale


Det er hvad du kan forvente af at have mig med i dit advory board eler din bestyrelse. 


Jeg sætter en ære i at forstå sammenhænge og problemstillinger.  Hvad end jeg ser af muligheder og behov kan du være sikker på at jeg siger min ærlige mening. 


Jeg har en baggrund som maskiningeniør indenfor vind. Med en kanadidatgrad i kompostter og design af vindmølle vinger.


Jeg har lavet businesplan for globalisering, udviklet inovative løsninger, været projekleder for både produktdesigns og forandringsprojekter. 


Jeg har været designansvarlig for fabriksbyggerier i Kina, USA, Polen og Indien.


Jeg har opbygget ingeniør teams og ledet endnu flere både som direkte leder og leder af ledere.


Integritet og forståelse for personligheder og kulturer er væsentlige for mig til at finde de u-udnyttede evner alle besidder.